Veelgestelde vragen

Zoek jouw antwoord hier! En vindt je die niet? Zoek dan op de informatiepagina's of mail ons naar info@stalenloft.nl

FAQ - meest gestelde vragen

Welke meubels kunnen jullie op maat leveren?

Inmiddels hebben we al veel fantastische maatwerkproducten mogen afleveren; kasten, sidetables, salontafels, eettafels, zuilen, kaarsenstandaards, kapstokken, schoenenrekken, balustrades en trapleuningen. Geen vraag is te gek, stel gerust je ontwerp voor via de mail. Alle informatie over maatwerk lees je hier.

 

Wat houd poedercoaten in?

Al onze maatwerkproducten worden eerst handmatig in onze eigen werkplaats in elkaar gelast waarna ze een volgende reis gaan maken naar de spuiterij voor het poedercoaten. Op een duurzame manier wordt het staal gestraald en gespoten waarna het product niet meer zal gaan roesten. En kan het tegen een stootje, wel zo handig met kinderen of een huisdier.

 

Er zit wat kleurverschil in het geleverde product en de foto, hoe kan dat?

Bij gebruik van hout op onze maatwerkproducten kan er altijd verschil in zitten omdat het een natuurproduct is. De kleur van het hout, nerven en knoesten maken ieder product uniek. 

 

Kan het hout nog gaan werken?

Het is een natuurproduct, het hout heeft geleefd en dat zie je. Ons eikenhout heeft al een proces ondergaan voordat het geschikt is om te gebruiken voor onze producten. We gebruiken licht rustiek Europees eikenhout wat noesten bevat. Het geeft een hele mooie rustige maar wel levendige uitstraling. 

Ons hout word geschaafd en kunstmatig gedroogd in een ruimte met een vochtpercentage van 12-14%. Door deze bewerking zullen ze nauwelijks nog gaan werken of scheuren.

Tijdens de winter wanneer er binnenshuis veel wordt gestookt kan de luchtvochtigheid erg laag worden en is er een iets grotere kans op scheuren. Met een radiator aan is dit probleem opgelost.

 

Wat is de levertijd van Stalen Løft?

Bestellingen die op werkdagen binnen komen worden binnen 1- 2 werkdagen verzonden(mits de betaling binnen is). Je ontvangt van ons een track en trace code om je bestelling te volgen.

Maatwerkproducten hebben een levertijd zoals vermeld in de bovenste balk van de website. Één week voor uitlevering wordt je per mail op de hoogte gebracht.

Wat zijn de verzendkosten?

Je bestelling wordt vanaf €50 gratis afgeleverd tot de eerste deur op de begane grond in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). Woon je in Hoge Hexel, Wierden, Daarle of Vriezenveen? Dan bezorgen wij je pakket voor €1.99. Bestellingen boven de €50 worden natuurlijk gratis verzonden.

Nederland: €5.95

België/Duitsland: €6.95

Wereldwijde verzending van pakketten is mogelijk! Plaats je bestelling en wij nemen z.s.m. contact met je op over het openstaande bedrag voor verzending. Er zitten verschillen in verzending naar diverse landen, ook de afmeting van het pakket maakt verschil.

Waarom kan ik maatwerkmeubels niet retourneren?

We kopen benodigde producten voor jouw maatwerkmeubel in, tekenen en berekenen diverse malen en zetten de order in gang.

Maatwerkproducten hebben veelal specifieke maten en maken het op wens van de klant. Hierdoor komt een product vaak prachtig uit in een ruimte waar het voor bedoeld is. Echter, dit product is zo (veelal) onverkoopbaar voor ons aan een andere klant.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Na het plaatsen van je bestelling is het vaak niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. De bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen. In het geval van maatwerkmeubels duurt het veelal 1-3 werkdagen voor de order in behandeling wordt genomen en is er nog ruimte of wijzigingen aan te brengen. Neem altijd voor de zekerheid contact met ons op om te informeren of we toch iets voor je kunnen betekenen.

Je vraag staat er niet tussen?

Als je vraag niet beantwoord is mail gerust naar: info@stalenloft.nl of ga naar ons contactformulier We proberen binnen een werkdag jou een reactie te geven.