Verzending en bezorging

Hoe komt jouw bestelling thuis?

Bestellingen die op werkdagen binnen komen worden volgens genoemde termijn (vermeld in balk bovenin website) verzonden. Je ontvangt van ons een track en trace code om je bestelling te volgen. We werken veelal samen met Koeriersbedrijf Logique, van hen ontvang je een track en trace code om de bestelling te volgen.

Één week voor uitlevering wordt je per mail op de hoogte gebracht.

Wordt jouw bestelling met brievenbuspost verzonden? Dan is het helaas niet mogelijk om je bestelling te volgen.

Gratis verzending vanaf €50

Levertijd maatwerkmeubels 4-8 weken

Je bestelling gratis leuk ingepakt

Iedere maand andere leuke korting!

Stalen Løft Collection

Wat zijn de verzendkosten?

Je bestelling wordt vanaf €50 gratis afgeleverd tot de eerste deur op de begane grond in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). Woon je in Hoge Hexel, Wierden, Daarle of Vriezenveen? Dan bezorgen wij je pakket voor €1.99. Bestellingen boven de €50 worden natuurlijk gratis verzonden.

Nederland: €6.95

België/Duitsland: €7.95

Wereldwijde verzending van pakketten is mogelijk! Plaats je bestelling en wij nemen z.s.m. contact met je op over het openstaande bedrag voor verzending. Er zitten verschillen in verzending naar diverse landen, ook de afmeting van het pakket maakt verschil.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Jouw bestelling kan bij ons worden afgehaald in overleg. Stuur je ons even een mail om een afspraak te maken?

Mailadres

Beschadiging bij levering?

Wat ontzettend jammer en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Alle producten worden voor uitlevering zorgvuldig nagekeken op eventuele schade. We pakken alles goed in ter voorkoming van beschadiging. In de praktijk komt het wel eens voor dat er tijdens het transport iets mis gaat. Mocht dit zijn gebeurd ruilen we dit zo snel mogelijk om. Levering van maatwerkmeubels kan langer duren omdat dit speciaal op maat wordt gemaakt. We zullen je hiervan op de hoogte houden.

Bij vervoerschade kan je ons mailen naar info@stalenloft.nl. Dit dient 7 dagen na ontvangst van de producten samen met foto's van het product plus verpakking.